Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest organiseren?
Wij grillen bij jou op locatie en
zorgen voor een onvergetelijk
feest voor jou en je personeel. 

WE MAKE IT WORK!

In bedrijven wordt gewerkt. Hard gewerkt. En soms (of heel vaak) moet dat gevierd worden. Of je bedrijf nou bestaat uit jou en je broer of uit honderden medewerkers: een feestje is een feestje. Met de BBQ van Big Boys zetten we jouw bedrijf in vuur en vlam.

Nee, niet letterlijk.

Maar wel figuurlijk.
Want we zorgen ervoor dat jouw medewerkers krijgen wat ze verdienen. Een bedankje van jou, mede mogelijk gemaakt door ons!

Meer weten? We hebben een heleboel mogelijkheden! Van buffet tot luxe diner, helemaal aan te passen naar jouw wensen.

About us image

CHECK DE MOGELIJKHEDEN

BBQ BITES

Heerlijk voor bij de borrel. En je kunt gewoon verder feesten, want onze chefs komen vanzelf voorbij met plateau’s vol lekkers.

CHECK IT OUT

LIVE COOKING BBQ

Een volledig verzorgd BBQ Buffet, alles zelf gemaakt, van verse en pure ingrediënten. De gast bepaalt zelf wat hij eet... en hoeveel!

CHECK IT OUT

WALKING DINNER

Walking Dinner is de meest sociale manier van dineren. Kleine gerechtjes worden uitgeserveerd door de koks, terwijl gasten kunnen blijven staan.

CHECK IT OUT

ONZE FANS AAN HET WOORD:

Ookal zijn we niet getrouwd, soms lijkt het wel zo. Big Boys heeft ons dichter bij elkaar gebracht. Wat doen ze dat toch goed he, die jongens.
Echte liefde!

Johan en Mark

Niet getrouwd, wel dol op elkaar...

Wat waren wij blij dat we voor onze trouwdag voor dit mega toffe en hippe concept gekozen hadden! Mede door de top service van de heren en de super goede kwaliteit van de producten, is het waarom er nu nog steeds, jaren later door onze gasten over gesproken wordt!  De smaak die je wil beleven! Een hippe smaaksensatie in een stoer jasje verpakt! Deze beleving maakte onze dag uniek en bijzonder! Top kwaliteit, Bourgondisch en verrassend!

Sanne en Sebastiaan

Getrouwd in 2017

We zijn nog steeds niet helemaal geland, en misschien doen we dat wel nooit! We denken nog heel vaak terug aan onze fantastische trouwdag. Het was zo'n fijne en liefdevolle dag!! Klinkt allemaal heel zoetsappig, I know, maar het is zo! Big Boys heeft daar een hele toffe, fijne, fantastische, betekenisvol en smakelijke bijdrage aan geleverd!

Suze en Bas

Getrouwd in 2019