Big Boys Kerstpakket

Het einde van 2020 komt in zicht. Een bijzonder jaar voor iedereen. Wees lief voor elkaar, dat was de boodschap. Wil jij jouw personeel dit jaar extra in het zonnetje zetten? Dat kan even niet met feestjes, borrels en leuke activiteiten. Maar je wilt wél een blijk van waardering geven aan je personeel. Dat snappen we. En daarom hebben wij de oplossing:
een Big Boys Kerstcadeau!

Wat houdt het in? 
Een uniek kerstcadeau, helemaal op maat. Om thuis te genieten van de toppers van Big Boys. We hebben drie opties, zie hieronder!

Borrelbox

1. Borrelbox

Met de Big Boys Borrelbox organiseer je een borrel met je hele bedrijf, maar dan wel op afstand. Voor een feestelijk moment met het hele bedrijf. Online! Het ultieme pakket voor bij de borrel. Drankjes, hapjes, glazen met jouw logo, een mooie borrelplank, een persoonlijke welkomstbrief, een eigen Spotify-lijst... You name it, we fix it. Pop die champagnefles en proost online op een mooi 2021.

We stellen de borrelbox helemaal op maat samen, in overleg met jou. Alles is mogelijk. 

De Borrelbox is al te bestellen vanaf €29,95 per box. Meer informatie over de mogelijkheden? Klik HIER!


2. Big Boys Box Kerstpakket

Een ultiem kerstpakket met de beste producten van Big Boys. Een pakket vol met vlees en/of vis, om de smaken van Big Boys toch bij je thuis te krijgen. Dus geen dinerbox om diezelfde dag te bereiden, maar een box vol met de allerbeste houdbare producten. Opeten wanneer jij wilt!

We stellen graag op maat een Big Boys pakket samen, helemaal gepersonaliseerd! Maar je kunt ook gewoon gaan voor één van de twee pakketten die we alvast hebben samengesteld.

Big Boys Beef & Steak Pakket
v.a. € 39,95

Een top kwaliteit Beef en Steak pakket. Beef burgers, stoofvlees, diamanthaas, bavette steak en Cote De Boeuf, vers in vacuüm aangeleverd. Inclusief bereidingswijze en een mini workshop Steak grillen. 

Big Boys Pork Pakket
v.a. € 32,95

Wowowow, de allerlekkerste varkensvlees gerechten van Big Boys! Buikspek, cheddar jalapeno worst, spareribs, iberico ribfingers, varkenshaas én huisgemaakte snert! Inclusief sauzen, rub en kruidenboter. Én uitleg ;)

Build Your Own Kerstpakket
v.a. € 19,50

Bouw je eigen kerstpakket met de beste producten van Big Boys. Natuurlijk eindeloos te combineren met dranken, bovenstaande toppers of eigen input. Met of zonder op maat gemaakte communicatie. Precies zoals jij wilt.

Klik HIER voor meer informatie en voorbeelden! 

3. Big Boys Box Cadeaubon 

Geef je personeel een BBQ diner cadeau in de vorm van een Big Boys Cadeaubon! Met de code op de bon kunnen ze op onze Big Boys Box-website zelf een box bestellen. Genieten van een luxe diner of borrel, helemaal voorbereid, op een dag naar keuze! Je personeel kan kiezen uit onderstaande boxen

Speciaal voor de feestdagen

- Borrelbox
€ 17,48 per persoon (€ 34,95 per pakket)
- Gourmetpakket
€ 29,97 per persoon (€ 59,95 per pakket)
- Ultimate Steak Dinner
€ 39,95 per persoon (vanafprijs)
- Exclusief 5 gangen diner!
€ 59,95 per persoon

Ultimate Comfortfood

- Big Ass Burger Box
€ 14,95 per persoon
- Spare Ribs Special
€ 14,95 per persoon 


Kijk op www.bigboysbox.nl voor alle informatie over de dinerboxen!


Geïnteresseerd? Yes, wat een topper van een baas ben je! Heb je hulp nodig bij je keuze? Geen probleem. Wij adviseren, jij beslist! En daarin is echt héél veel mogelijk.  Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden via mail (info@bigboys.nl) of bel ons even (0413-726 441).