BRUILOFTEN

Hoera, jullie gaan trouwen!
Laten we beginnen met
onze hartelijke felicitaties.
De mooiste dag van jullie
leven komt eraan!

DE DAG VAN JE LEVEN!

Bij de organisatie van een bruiloft komt een heleboel kijken. Het diner is één van de hoogtepunten van jullie dag. Een klassiek diner is prachtig, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Hoe maak je een keuze uit het enorme aanbod? Tip van ons: met een BBQ kun je alle kanten uit. Mind-blowing gerechten, maar vooral: beleving!

Kies je voor een intiem BBQ diner met je gasten aan tafel? Of een informele manier van dineren waarbij de gerechtjes vanzelf voorbij komen? De mogelijkheden zijn eindeloos…
Wij denken graag met jullie mee. Zodat jullie honderd procent kunnen genieten, samen met de mensen waar jullie van houden.  

About us image

CHECK DE MOGELIJKHEDEN

BBQ BITES

Heerlijk voor bij de borrel. En je kunt gewoon verder feesten, want onze chefs komen vanzelf voorbij met plateau’s vol lekkers.

CHECK IT OUT

LIVE COOKING BBQ

Een volledig verzorgd BBQ Buffet, alles zelf gemaakt, van verse en pure ingrediënten. De gast bepaalt zelf wat hij eet... en hoeveel!

CHECK IT OUT

WALKING DINNER

Walking Dinner is de meest sociale manier van dineren. Kleine gerechtjes worden uitgeserveerd door de koks, terwijl gasten kunnen blijven staan.

CHECK IT OUT
Product image

Totaalverzorging bruiloft

Wij willen jullie laten genieten van het eten van de grill, maar ook van de totale beleving eromheen. Zeker op jullie bruiloft! Ook drankvoorziening, aankleding en bedienend personeel verzorgen wij graag voor je. Wij maken jullie dag extra bijzonder, door het creëren van een totaalbeleving in smaak en uitstraling.

NEEM CONTACT OP

ONZE FANS AAN HET WOORD

Wij besloten om last minute toch in de zomer van 2020 te gaan trouwen. We waren opzoek naar een intieme bruiloft maar wilde wel al onze gasten helemaal verwennen. Zo kwamen we terecht bij de Big Boys en wat zijn we nog steeds super blij met onze keuze. Al onze gasten hebben het nog steeds over het eten en de heerlijke bijpassende wijnen.
Het was perfect tot in de puntjes geregeld en de gerechten waren echt subliem! Alles werd live klaargemaakt in onze achtertuin zodat iedereen live kon meegenieten. Wij zouden de Big Boys bij iedereen aanraden. 

Liset en Ramon

Getrouwd in 2020

Ook al zijn we niet getrouwd, soms lijkt het wel zo. Big Boys heeft ons dichter bij elkaar gebracht. Wat doen ze dat toch goed he, die jongens. Echte liefde!

Johan en Mark

Niet getrouwd, wel dol op elkaar...

Wat waren wij blij dat we voor onze trouwdag voor dit mega toffe en hippe concept gekozen hadden! Mede door de top service van de heren en de super goede kwaliteit van de producten, is het waarom er nu nog steeds, jaren later door onze gasten over gesproken wordt!  De smaak die je wil beleven! Een hippe smaaksensatie in een stoer jasje verpakt! Deze beleving maakte onze dag uniek en bijzonder! Top kwaliteit, Bourgondisch en verrassend!

Sanne en Sebastiaan

Getrouwd in 2017

We zijn nog steeds niet helemaal geland, en misschien doen we dat wel nooit! We denken nog heel vaak terug aan onze fantastische trouwdag. Het was zo'n fijne en liefdevolle dag!! Klinkt allemaal heel zoetsappig, I know, maar het is zo! Big Boys heeft daar een hele toffe, fijne, fantastische, betekenisvol en smakelijke bijdrage aan geleverd!

Suze en Bas

Getrouwd in 2019