We loooove food, fire and grill!

Grote jongens met een hart voor de BBQ. Dat zijn Big Boys. Oprechte aandacht voor gasten en altijd een stapje extra. Eten en drinken verzorgen met een honger naar vuur en rook. Puur en eerlijk, waarbij de beste ingrediënten samen worden gebracht in de magie van knisperend hout. Dit is voelbaar in alles wat ze doen.

Product category

Met aandacht

Product category

Gepassioneerd

Product category

Stoer

Product category

Oprecht

Product category

Puur

Product category

Betrokken

Johan Visser

Big Boys Aanvoerder - BBQ Specialist - Praat veel - Meisjespapa

Gek van BBQ'en en alles wat ermee te maken heeft. Hij maakt afspraken met gasten en helpt Big Boys om te groeien. Bemoeit zich eigenlijk overal mee. De ontwikkeling van menu's pakt hij op samen met de chef en hij is ook nog weleens achter de BBQ te vinden. Papa van Yara, Milou en Fem in het mooie Den Bosch.

Mark van den Bogaart

Creatief baas - Smaakspecialist - Tealover - Meisjespapa

Zijn liefde voor eten en drinken kent geen grenzen. Hoge Hotelschool in de pocket, een held in het creatief combineren van food & marketing. Bij Big Boys verantwoordelijk voor alles waar creativiteit voor nodig is. Thuis papa van Figline en Valente, doet ook nog iets met thee. 

Pieter Brans

Operationeel baas – BBQ Fanaat – Hoge Hotelschool – Liverpool fan

Zorgt ervoor dat alles bij Big Boys goed geregeld is. Niet alleen BBQ Food, maar ook de (alcoholische) versnaperingen regelt hij als een baas. Eigenlijk regelt hij alles als een baas, zodat Big Boys waarmaakt wat Johan afspreekt. Held. En Liverpool fan vanuit Eindhoven de gekste.

Eefje van Lamoen

Office Heldin - Foodie - Enthousiast - Moeder van twee kids

Eefje is de spin in het web van Big Boys. Zij zorgt dat het kantoor draait. Offertes, mails, telefoon, administratie... Eefje doet het. Drie jaar heeft ze in Amerika gewoond, maar nu is ze weer terug in ons mooie landje. Zij is de gastvrijheid zelve en precies daarom zijn we zo'n goede match. 

Roy Scheffers

Chefkok - Nederlands Kampioen - Tattoo Boy - Gedreven

Deze BBQ Chef draait de keuken van Big Boys. Eindverantwoordelijk voor de bestellingen, recepturen en low-and-slow BBQ bereidingen. Zonder hem geen eten. Nederlands Kampioen op de koksopleiding en rijdt 's nachts terug om de perfecte Pulled Pork uit de smoker te halen.

Niek van Osch

BBQ chef - PSV supporter – Grapjas – Meisjespapa

Niek is een echte BBQ chef. Met ruime ervaring als kok voorziet hij Roy van steun in de keuken en gasten van fenomenaal BBQ eten. Foodliefhebber tot en met, vader van alleen maar dochters (hebben we er meer van) en sinds kort getrouwd! Wauw, wat een topper! Ook nog fan van PSV. Kan ie ook niets aan doen. 

Joost van der Pas

BBQ Chef - Foodspecialist – Ook al voor PSV – Boxheld 

Niet alleen een held aan de BBQ, maar ook verantwoordelijk voor de Big Boys Boxen voor thuis! Opgegroeid op een melkveehouderij in Heeswijk-Dinther en opgeleid als foodspecialist: doordrenkt met liefde voor eten en drinken. Een glaasje bier is toch wel zijn favoriete drankje, goed te combineren met zijn andere hobby: PSV. 

Eline van den Bogaart

Content Creator - Taalkundige - De Zus Van - Wereldreiziger

Eline vertelt het verhaal van Big Boys. Aan jou en aan iedereen die het wil horen (of niet). Zij is verantwoordelijk voor alle communicatie en social media-uitingen. Direct vanuit haar brein op jouw beeldscherm: Eline houdt je op de hoogte!

Sofie

Werkt 24/7 - Licht ontvlambaar - Klaagt nooit - Heeft wielen 

Sofietje is onze steun en toeverlaat. Zij zorgt ervoor dat ons BBQ-food tot in perfectie bereid wordt. Ze staat altijd voor ons klaar. Zeer licht ontvlambaar, maar zegt gelukkig nooit een woord terug. Sofie staat op wielen in plaats van op voeten en is daarmee het meest mobiele lid van ons team. En ook de enige die je achter een auto kunt hangen.

Stagiaire

Leergierig – Gemotiveerd – Enthousiast – Liefde voor food

Big Boys investeert graag in mensen! Zo hebben we bijna altijd plek voor een Food SpecialistMarketeerHOMZelfstandig
WerkendKokBasisKokEventManagement
HotelManagementFoodInnovationABC/
SBRM/IB student! We beschikken over alle faciliteiten en vereisten om een gemotiveerde student op MBO/HBO/Uni verder te helpen in de wondere wereld van… alles eigenlijk. Interesse? Mail ons!

Afwasheld

Harde werker – Houdt van schoon – Zelfstandig - Spaart voor een speedboat of een playstation

Bij Big Boys zijn we altijd op zoek naar afwashelden! Toppers die hard werken, houden van blinkende vaat en de koning van de spoelkeuken zijn. Ben jij er zo één? Laat het ons weten! 

Section
Drop element here!

Het ontstaan van Big Boys

In 2014 begonnen Mark en Johan toen nog Big Boys Quality als hobby. Lekker BBQ'en voor vrienden en bekenden, omdat dat het leukste is wat er is. Het vuurtje verspreidde zich en al snel werden BBQ's verzorgd voor vrienden van vrienden, onbekenden die bekenden werden en bedrijven.

De BBQ catering werd serieus en nieuwe concepten ontstonden: Big Boys Chef's Table in 2016 samen met Job van Lanen. Toen ze vanaf 2018 hun huidige bedrijfspand betrokken aan de Loopkantstraat 23a, was ook de Big Boys Playground geboren.

Ondertussen is er een vast team ontstaan die zich met trots Big Boys noemen. Met 200 gezelschappen per jaar in BBQ catering, meerdere Chef's Table edities op de rol, honderden gasten in de Playground en de lancering van de Big Boys Box staat Big Boys klaar om door te pakken. Ervaren, verdiepen en vooral: genieten. Nooit met mate. En met zoveel mogelijk vuur en passie, in alles wat ze doen.

About us image
Section
Drop element here!