We loooove food, fire and grill!

Grote jongens met een hart voor de BBQ. Dat zijn Big Boys. Oprechte aandacht voor gasten en altijd een stapje extra. Eten en drinken verzorgen met een honger naar vuur en rook. Puur en eerlijk, waarbij de beste ingrediënten samen worden gebracht in de magie van knisperend hout. Dit is voelbaar in alles wat ze doen.

Product category

Met aandacht

Product category

Gepassioneerd

Product category

Stoer

Product category

Oprecht

Product category

Puur

Product category

Betrokken

Johan Visser

Operationeel baas - BBQ Specialist - Praat veel - Meisjespapa

Gek van BBQ'en en alles wat ermee te maken heeft. Hij zorgt ervoor dat Big Boys draait en maakt de afspraken met gasten. De ontwikkeling van menu's pakt hij op samen met de chef en hij is ook nog weleens achter de BBQ te vinden. Papa van Yara, Milou en Fem in het mooie Den Bosch.

Mark van den Bogaart

Creatief baas - Smaakspecialist - Tealover - Meisjespapa

Zijn liefde voor eten en drinken kent geen grenzen. Hoge Hotelschool in de pocket, een held in het creatief combineren van food & marketing. Voor Big Boys verantwoordelijk voor alles waar creativiteit voor nodig is. Thuis papa van Figline en Valente, doet ook nog iets met thee. 

Eline van den Bogaart

Office Manager - Taalkundige - De Zus Van - Wereldreiziger

Als spin in het web op kantoor zorgt Eline voor alles achter de schermen. Zij is verantwoordelijk voor alle communicatie. De teksten komen van haar, net als de meeste mails, alle administratie en overige kantoorzaken. Ook een topper als gastvrouw, Big Boys kan niet zonder Eline!

Roy Scheffers

Chefkok - Nederlands Kampioen - Tattoo Boy - Gedreven

Deze BBQ Chef draait de keuken van Big Boys. Eindverantwoordelijk voor de bestellingen, recepturen en low-and-slow BBQ bereidingen. Zonder hem geen eten. Nederlands Kampioen op de koksopleiding en rijdt 's nachts terug om de perfecte Pulled Pork uit de smoker te halen.

Max Harterink

BBQ Chef - Food Specialist - OV Afhankelijk - Verse kracht

Max heeft net zijn opleiding Food Specialist op zak en is de nieuwste aanwinst van Big Boys. Een inwerktraject had hij niet nodig, hart en ziel voor de BBQ en meteen zelfstandig BBQ Chef. Nu dat rijbewijs nog, want met een Smoker de trein in is gek. En Max heeft een mooie baard, mag gezegd worden.

Het ontstaan van Big Boys

In 2014 begonnen Mark en Johan toen nog Big Boys Quality als hobby. Lekker BBQ'en voor vrienden en bekenden, omdat dat het leukste is wat er is. Het vuurtje verspreidde zich en al snel werden BBQ's verzorgd voor vrienden van vrienden, onbekenden die bekenden werden en bedrijven.

De BBQ catering werd serieus en nieuwe concepten ontstonden: Big Boys Chef's Table in 2016 samen met Job van Lanen. Toen ze vanaf 2018 hun huidige bedrijfspand betrokken aan de Loopkantstraat 23a was ook de Big Boys Playground geboren.

Ondertussen is er een vast team ontstaan die zich met trots Big Boys noemen. Met 200 gezelschappen per jaar in BBQ catering, meerdere Chef's Table edities op de rol, honderden gasten in de Playground en de lancering van de Big Boys Box staat Big Boys klaar om door te pakken. Ervaren, verdiepen en vooral: genieten. Nooit met mate. En met zoveel mogelijk vuur en passie, in alles wat ze doen.

About us image