PRIVATE DINING

Een intiem diner, volledig afgestemd op jouw wensen. Wij creëren pure luxe bij jou thuis met een prachtig diner van de BBQ.

QUALITY TIME

Soms heb je even tijd voor jezelf nodig. En soms voor jezelf én voor je naasten. Quality time heet dat. Om samen te vieren hoe fijn het leven is. Dat begrijpen we. En daarom kun je bij ons ook terecht voor Private Dining. We verzorgen een intiem diner, waarbij jij en je gasten volledig ontzorgd worden. Met volledig bijpassend wijnarrangement. Bij jou thuis, zodat jullie volledig kunnen genieten van elkaar. En van het eten. Want ook dat is belangrijk! Samen met jou kijken we graag naar de opties.

About us image

CHECK DE MOGELIJKHEDEN

BBQ BITES

Heerlijk voor bij de borrel. En je kunt gewoon verder feesten, want onze chefs komen vanzelf voorbij met plateau’s vol lekkers.

CHECK IT OUT

LIVE COOKING BBQ

Een volledig verzorgd BBQ Buffet, alles zelf gemaakt, van verse en pure ingrediënten. De gast bepaalt zelf wat hij eet... en hoeveel!

CHECK IT OUT

WALKING DINNER

Walking Dinner is de meest sociale manier van dineren. Kleine gerechtjes worden uitgeserveerd door de koks, terwijl gasten kunnen blijven staan.

CHECK IT OUT
Product image

ZO INTIEM ALS JIJ WILT!

Wil je jouw partner verrassen met een zesgangendiner? Regelen we. Maar ook voor een intieme avond met vrienden of familie zit je goed bij ons. Want ook voor grotere gezelschappen zorgen we graag.

NEEM CONTACT OP

ONZE FANS AAN HET WOORD

Ookal zijn we niet getrouwd, soms lijkt het wel zo. Big Boys heeft ons dichter bij elkaar gebracht. Wat doen ze dat toch goed he, die jongens.
Echte liefde!

Johan en Mark

Niet getrouwd, wel dol op elkaar...

Wat waren wij blij dat we voor onze trouwdag voor dit mega toffe en hippe concept gekozen hadden! Mede door de top service van de heren en de super goede kwaliteit van de producten, is het waarom er nu nog steeds, jaren later door onze gasten over gesproken wordt!  De smaak die je wil beleven! Een hippe smaaksensatie in een stoer jasje verpakt! Deze beleving maakte onze dag uniek en bijzonder! Top kwaliteit, Bourgondisch en verrassend!

Sanne en Sebastiaan

Getrouwd in 2017

We zijn nog steeds niet helemaal geland, en misschien doen we dat wel nooit! We denken nog heel vaak terug aan onze fantastische trouwdag. Het was zo'n fijne en liefdevolle dag!! Klinkt allemaal heel zoetsappig, I know, maar het is zo! Big Boys heeft daar een hele toffe, fijne, fantastische, betekenisvol en smakelijke bijdrage aan geleverd!

Suze en Bas

Getrouwd in 2019