PRIVE FEEST

Het leven is een feestje. Dat moet gevierd worden! Samen met jou maken we er iets onvergetelijks van. En we komen gewoon bij jou thuis.

LET'S PARTY!!!

Jaaaa, reden voor een feestje! Wordt je oma 105? Ben je 38 jaar getrouwd met de liefde van je leven? Is je konijn zindelijk? Whoohoo! Het maakt niet uit wat jouw reden is, we zijn blij dat je aan ons denkt bij de organisatie van jouw feest. Wij verzorgen voor jou het beste feestje wat je ooit hebt gegeven. Van compleet diner tot bites van de BBQ: we maken het zo compleet als jij zelf wilt. Nieuwsgierig? Bekijk al onze menu-mogelijkheden!

About us image

CHECK DE MOGELIJKHEDEN

BBQ BITES

Heerlijk voor bij de borrel. En je kunt gewoon verder feesten, want onze chefs komen vanzelf voorbij met plateau’s vol lekkers.

CHECK IT OUT

LIVE COOKING BBQ

Een volledig verzorgd BBQ Buffet, alles zelf gemaakt, van verse en pure ingrediënten. De gast bepaalt zelf wat hij eet... en hoeveel!

CHECK IT OUT

WALKING DINNER

Walking Dinner is de meest sociale manier van dineren. Kleine gerechtjes worden uitgeserveerd door de koks, terwijl gasten kunnen blijven staan.

CHECK IT OUT
Product image

We komen bij jou thuis!

Je wilt je gasten tijdens jouw feestje trakteren op subliem BBQ-food. Maar je wilt niet de hele avond bij de BBQ staan. En je hebt ook geen zin om alle boodschappen te doen. En je hebt eigenlijk helemaal geen barbecue. Geen probleem! Wij zijn er voor je. Letterlijk. Want onze chef komt gewoon bij jou thuis. Met onze barbecues bouwen we in no time een indrukwekkende buitenkeuken in jouw tuin. Let’s fire up the grill!

NEEM CONTACT OP

Onze fans aan het woord

Ookal zijn we niet getrouwd, soms lijkt het wel zo. Big Boys heeft ons dichter bij elkaar gebracht. Wat doen ze dat toch goed he, die jongens.
Echte liefde!

Johan en Mark

Niet getrouwd, wel dol op elkaar...

Wat waren wij blij dat we voor onze trouwdag voor dit mega toffe en hippe concept gekozen hadden! Mede door de top service van de heren en de super goede kwaliteit van de producten, is het waarom er nu nog steeds, jaren later door onze gasten over gesproken wordt!  De smaak die je wil beleven! Een hippe smaaksensatie in een stoer jasje verpakt! Deze beleving maakte onze dag uniek en bijzonder! Top kwaliteit, Bourgondisch en verrassend!

Sanne en Sebastiaan

Getrouwd in 2017

We zijn nog steeds niet helemaal geland, en misschien doen we dat wel nooit! We denken nog heel vaak terug aan onze fantastische trouwdag. Het was zo'n fijne en liefdevolle dag!! Klinkt allemaal heel zoetsappig, I know, maar het is zo! Big Boys heeft daar een hele toffe, fijne, fantastische, betekenisvol en smakelijke bijdrage aan geleverd!

Suze en Bas

Getrouwd in 2019