Section

BBQ Catering

Een BBQ kan bij iedere gelegenheid. Of je nou een klein partijtje in je achtertuin geeft, een enorm feest of alles daartussenin...
Met een BBQ erbij, maak je het nog net een stukje specialer.
Check hier de mogelijkheden!

MEER WETEN

Bedrijfsfeesten 

Bedrijfsfeest organiseren? Wij grillen bij jou op locatie en zorgen voor een onvergetelijk feest voor jou en je personeel.

In bedrijven wordt gewerkt. Hard gewerkt. En soms (of heel vaak) moet dat gevierd worden. Of je bedrijf nou bestaat uit jou en je broer of uit honderden medewerkers: een feestje is een feestje. Met de BBQ van Big Boys zetten we jouw bedrijf in vuur en vlam. Nee, niet letterlijk. Maar wel figuurlijk. Want we zorgen ervoor dat jouw medewerkers krijgen wat ze verdienen. Een bedankje van jou, mede mogelijk gemaakt door ons!

Meer weten? We hebben een heleboel mogelijkheden! Van buffet tot luxe diner, helemaal aan te passen naar jouw wensen.

Bruiloften

Hoera, jullie gaan trouwen! 
Laten we beginnen met onze hartelijke felicitaties. De mooiste dag van jullie leven komt eraan! 

Bij de organisatie van een bruiloft komt een heleboel kijken. Het diner is één van de hoogtepunten van jullie dag. Een klassiek diner is prachtig, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Hoe maak je een keuze uit het enorme aanbod? Tip van ons: met een BBQ kun je alle kanten uit. Mind-blowing gerechten, maar vooral: beleving!

Kies je voor een intiem BBQ diner met je gasten aan tafel? Of een informele manier van dineren waarbij de gerechtjes vanzelf voorbij komen? De mogelijkheden zijn eindeloos… Wij denken graag met jullie mee. Zodat jullie honderd procent kunnen genieten, samen met de mensen waar jullie van houden.

Privé Feest

Het leven is een feestje. Dat moet gevierd worden! Samen met jou maken we er iets onvergetelijks van. En we komen gewoon bij jou thuis.

Jaaaa, reden voor een feestje! Wordt je oma 105? Ben je 38 jaar getrouwd met de liefde van je leven? Is je konijn zindelijk? Whoohoo! Het maakt niet uit wat jouw reden is, we zijn blij dat je aan ons denkt bij de organisatie van jouw feest. Wij verzorgen voor jou het beste feestje wat je ooit hebt gegeven. Van compleet diner tot bites van de BBQ: we maken het zo compleet als jij zelf wilt.

Nieuwsgierig? Bekijk al onze mogelijkheden!

Big Ass Event

Voor grote evenementen draaien wij onze hand niet om. We denken van voor tot achter met je mee.

Wowowowow. Je gaat een Big Ass Event organiseren. Groots! Met heel veel mensen! En bij veel mensen hoort heel veel eten. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Want Big Ass evenementen organiseren kunnen we als de beste. Wij zijn immers Big Boys. Festivalstyle foodpunten, buffetten, BBQ Bites… Alles is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat jouw gasten niets tekort komen. Ook al zijn dat er 2000.

Private Dining

Een intiem diner, volledig afgestemd op jouw wensen. Wij creëren pure luxe bij jou thuis met een prachtig diner van de BBQ.

Soms heb je even tijd voor jezelf nodig. En soms voor jezelf én voor je naasten. Quality time heet dat. Om samen te vieren hoe fijn het leven is. Dat begrijpen we. En daarom kun je bij ons ook terecht voor Private Dining. We verzorgen een intiem diner, waarbij jij en je gasten volledig ontzorgd worden. Met volledig bijpassend wijnarrangement. Bij jou thuis, zodat jullie volledig kunnen genieten van elkaar. En van het eten. Want ook dat is belangrijk!

Samen met jou kijken we graag naar de opties