Wat houden die workshops dan precies in?

Welke workshop je ook kiest, wij zorgen dat jouw avond compleet is. Dat houdt in dat we je ontvangen in de Playground met een drankje, (naar wens) een door ons gemaakt borrelplateau en een uitgebreide opening met ons verhaal als cateraar/restaurateur/wereldverbeteraar. We geven je daarna altijd basiskennis over het gebruik van de BBQ, aangepast op het niveau van de groep. 

De keuken is van alle gemakken voorzien, net zoals de bar, waar je onbeperkt (maar beschaafd) gebruik van mag maken. Muziek binnen en buiten, waar je zelf bepaalt wat je luistert. Duidelijke recepten en begeleiding van een Big Boy, zodat je zelf met een groepje aan de slag kunt.  

Zijn de gerechten klaar? Je eet ze met elkaar in ons diner gedeelte (binnen of buiten) en natuurlijk nog steeds voorzien van dat drankje. Koffie en thee beschikbaar voor na het diner en natuurlijk krijg je alle recepten van ons op verzoek per mail.  

Je hebt de keuze uit drie verschillende workshops: 

Ideaal voor een personeelsuitje, vrienden dag, familiefeestje, verjaardag… Open inschrijving datums voor als je met minder dan 10 personen bent, maar ook exclusief te boeken. Kies één van onze workshops of stel er in overleg met ons zelf een samen. We maken er gegarandeerd een BBQ feestje van!