Big Boys Chef's Table

We - Job, Johan & Mark - leerden elkaar zo'n 9 jaar geleden kennen in een restaurant in Uden, waar we samenwerkten. Onze gedeelde passie voor eten en drinken was de basis voor een vriendschap. Van daaruit zijn er vele uurtjes samen in restaurants, bars, beurzen en events doorgebracht. Ondertussen alle drie onze eigen weg ingeslagen, maar de ambitie om ooit weer samen te werken in de horeca bleef. En toen ontstond het idee: een BBQ Pop-Up restaurant.

Big Boys Chef’s Table betekent culinair genieten alsof je bij de chef aan tafel zit. Verrassende combinaties. Zinderende geur- en smaakbeleving. Sfeer en gezelligheid. Gerechten vol passie. Mooie bijpassende – en onverwacht bijzondere - dranken. Volledig verzorgd. Uitgebreid menu. Live muziek. Avondvullend. En: speciaal voor jou! Verwonder je over de culinaire prestaties van onze chefs met hun barbecues, grillplaten en rookovens. Passie, vakmanschap en liefde voor het product maken het alleen al een genot om naar te kijken. En dan hebben we het nog niet eens over de smaak. Want álle gerechten zijn gelardeerd met dat bijzondere vleugje van de barbecue. Geuren en smaken die de zintuigen prikkelen. Van voorgerecht tot nagerecht en alles daar tussenin. En de kwaliteit? Daar gaan we het niet eens over hebben. Pure producten, het beste vlees en de allermooiste verse vis, dat vinden we niet meer dan normaal.

1 | Villa Lieve Vrouwe

Ons állereerste pop-up restaurant, op deze iconische en historische plek! Wat een ge-wel-dig begin van dit avontuur. En, zie je hoe jong we hier zijn? Dit smaakte, zoals jullie allemaal inmiddels allang weten, naar meer!

2 | Wit Goud

Een doorzichtige tent, tussen de asperges. Als dit geen beleving meer is? Dit 8-gangen diner met een touch of asperge (ja, zelfs een asperge speciaal en asperge-ijs) werd het hoogtepunt van het jaar. En ohja, live muziek aan tafel. Dat is toch top?

3 | Winterheat

Winterse gerechten, een knusse setting en veel vuur! Van glühwein tot marshmallows. Dit was onze eerste editie in de winter, en dat betekende: nieuwe uitdagingen. Wij hebben echt mega van deze editie genoten!

4 | Big Boys Beachclub

Organiseer maar eens een beachclub-editie met de weersomstandigheden van ons kikkerlandje. Daar gingen we... drie weken lang zon, zon en nog meer zon. Wat een geluk! Een borrel met de voetjes in het zand, kreeft, champagne, en de avond afsluiten met een beachparty inclusief DJ.

5 | FIVE

Naar de boerderie! Een entree door de stallen en eten tussen de Iberico varkentjes. Wat. Een. Editie. Gerechten geserveerd in emmers, kruiwagens en scheppen. En dit alles, omringd door onze prachtige natuur!

6 | The Final Edition

The Final Edition... Het einde van een tijdperk, en wat voor één! We hebben hard gewerkt, harder gelachen en mega hard genoten. In totaal 6 edities, en wat ons betreft allemaal meer dan geslaagd. Bekijk The Final Aftermovie hier: