Big Boys Masterclass

 Wel lekker eten en kennis opdoen, maar niet het harde werk?
The best of both worlds!

  

Wat? BBQ-Masterclass

Waar? Big Boys Playground

Tijdsduur? In overleg, 3 tot 5 uur

Aantal personen? Vanaf 10 personen

Wanneer? Wat jij wilt. Neem contact met ons op!

Wat kost dat? Prijs op maat, zie hieronder!

 

 

Kijk, een BBQ-workshop is natuurlijk top. Maar we begrijpen ook dat een complete workshop soms niet helemaal is wat je zoekt. Wil je wel genieten van alles wat onze Playground te bieden heeft, maar niet de hele avond zelf aan het werk zijn? Dan hebben wij de oplossing: de Big Boys Masterclass!

Wat dan precies?

De Big Boys Masterclass is er voor gezelschappen die willen genieten van de culinaire toppers van Big Boys, kennis willen opdoen van de barbecue en gebruik willen maken van onze sfeervolle Playground. Tijdens de Masterclass bereidt onze chef de lekkerste gerechten van de barbecue, waarbij hij uitleg geeft over bereidingen, herkomst en menuopbouw. Vuur al je vragen op hem af en leer alles over ons vak!

En... Je hebt beschikking over twee schermen en geluidsvoorziening. Dus kom maar door met die speeches!

 

 

Hoe ziet zo’n avond er dan uit?

De Masterclass is helemaal compleet. Onze chef zorgt voor een Live Cooking BBQ setting, met uitleg en demonstraties. De invulling van het menu is door jou te bepalen. Kijk hiervoor bij onze BBQ-menu's!

Gedurende de masterclass mag je onbeperkt (maar wel beschaafd) gebruik maken van de bar en alle faciliteiten van onze Playground. De complete beleving, alleen maar genieten!

Heb je speciale aanvullende wensen, zoals een cocktailbar of bedienend personeel? Geen probleem! Geef het aan en we regelen het voor je. 


Voor wie is de Masterclass?

Gekke vraag... Voor iedereen! De Masterclass is voor iedereen die zin heeft in een avond culinair genieten. Voor iedereen die houdt van barbecueën (en van BBQ-food). Perfect voor familie-uitjes, vriendendagen, personeelsfeestjes, vrijgezellenfeestjes… Perfect voor iedereen dus. Geen vieze handjes, wél de kennis en de gerechten! Wooohooo!


Wat kost dat?

Onze Masterclass wordt altijd op maat geoffreerd. Je bepaalt zelf het menu (check daarvoor onze mogelijkheden!). Naast de kosten voor het BBQ-food (hmmm), betaal je een vast bedrag voor de drankvoorziening. De dranken verzorgen we op basis van afkoop. De huur bedraagt €175,- en is altijd inclusief één persoon bedienend personeel.

Drankvoorziening
Je betaalt een all-in prijs voor de drank. Ons standaard drankassortiment bestaat uit bier op fles, Big Boys huiswijnen en een uitgebreid assortiment frisdrank. De prijzen hieronder zijn per persoon en zijn inclusief het gebruik van onze Playground:

  • Tot 3 uur          € 18,00 p.p.
  • Tot 4 uur          € 24,00 p.p. 
  • Tot 5 uur          € 30,00 p.p.
  • Tot 6 uur          € 36,00 p.p.

Voorbeeldje:
Je wilt een Masterclass volgen en kiest voor ons Supreme BBQ menu à € 42,50 per persoon. Je wilt 4 uur blijven. Per persoon betaal je hiervoor dus € 66,50. Easy! 

Extra opties

Wil je jouw Masterclass upgraden? Goed idee! Een paar opties:

Welkomstcocktail bij binnenkomst (p.p.)

€5,75

Borrelplateau bij binnenkomst (p.p.)

€4,95
Bedienend personeel (per medewerker, per uur)      €32,50 


Andere speciale wensen? You name it, we fix it! Zo zijn we! 

   

 Interesse in onze Masterclass? Yessss!
Neem contact met ons op!