BBQ Menu's 

LIVE COOKING BBQ-BUFFET 

Een volledig verzorgd BBQ Buffet, alles zelf gemaakt, van verse en pure ingrediënten. De gasten bepalen zelf wat er op of hun bordje komt en komen zo vaak terug als ze willen. Altijd volledig verzorgd: inclusief BBQ Chef(s), buffetopbouw, basis aankleding, borden + bestek en natuurlijk de BBQ’s en beleving!

Voor kleine en grote groepen! Voor de écht grote groepen, doen we een upgrade naar Festival Style BBQ! We serveren dan één of meerdere gerechten per stand en kunnen tot wel 8 verschillende plekken inrichten om de lekkerste BBQ gerechten af te halen. En natuurlijk allemaal in het zicht bereid, voor de volledige beleving.

MEER INFORMATIE

Walking Dinner

Een Walking Dinner is de meest sociale manier van dineren. Kleine hapjes worden uitgeserveerd door de BBQ Chef’s, terwijl de gasten gezellig kunnen blijven staan. De lekkerste gerechtjes komen voorbij en samen vormen deze een compleet diner. Zo is er extra veel tijd om te genieten van elkaar! En neem gerust een keer een kijkje in de keuken, de Big Boys leggen je graag uit wat ze gemaakt hebben! 

MEER INFORMATIE

Uitgeserveerd Diner

De smaak en beleving van de grill, maar de luxe van een prachtig diner: een uitgeserveerd BBQ-diner! De meest klassieke vorm van dineren en perfect voor een intiem feest. Heerlijk tafelen met je gasten terwijl de gerechtjes voor je neergezet worden. Het menu komt volledig van de grill, van een voorgerecht tot het dessert. Naar wens geserveerd met bijpassende wijnen. Tot in de puntjes verzorgd, precies zoals je het wilt. 

MEER INFORMATIE

BBQ Lunch

Een BBQ alleen geschikt voor een diner? Nee hoor! Ook een lunch verzorgen we heel graag voor je. Zelfs een ontbijt toveren we met liefde van de grill. Natuurlijk geheel in Big Boys stijl: vuur, rook en stoere mannen. En natuurlijk alles van de barbecue, van luxe broodjes tot salades. Laat je verrassen door onze mogelijkheden! 

MEER INFORMATIE

BBQ BITES 

Wil je jouw gasten voorzien van lekkere hapjes van de BBQ, maar wil je geen volledig diner? Kies voor BBQ Bites! Heerlijk voor bij de borrel. En je kunt gewoon verder feesten, want onze chefs komen vanzelf voorbij met plateau’s vol lekkers. Samen met jou stellen we het menu samen. Iedere bite maken we met verse en pure ingrediënten. Met aandacht. Zo doen Big Boys dat. 

MEER INFORMATIE

Dranken en personeel

Jullie zijn toch een BBQ-cateraar? Klopt. Maar jullie verzorgen ook dranken? Jazeker! Want bij een culinaire BBQ horen lekkere drankjes. Dat begint bij frisdrank, bier en wijn, maar wij zouden Big Boys niet zijn als we niet drie stappen verder denken. En dus maken wij het drankaanbod op jouw feest zo ruim als jij zelf wilt. Met een volledig wijnarrangement, huisgemaakte Iced Tea, een cocktailbar, barista, Gin Tonics, whisky-hoekje… cheers!

Je bent altijd verzekerd van vlotte dames en heren, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de zorg voor je gasten.  

MEER INFORMATIE