Let's fire up the grill!

Bekijk wat de mogelijkheden van Big Boys zijn. Wij hebben verschillende opties en ze zijn allemaal even lekker. Van Live Cooking BBQ buffet tot uitgeserveerd diner. Pick 'n grill.  

Bekijk de opties

Choose your style: 
Onze BBQ menu's

Wat wordt er over Big Boys gezegd?

Joyce de Mol

CHV NOORDKADE - VEGHEL

"Wanneer onze gasten een échte barbecue beleving willen, schakelen we met Big Boys. Professioneel en van de beste kwaliteit, met de standaard die wij verwachten."

Herbert Beeftink

UDEN

"Fantastische smaken en wát een beleving: de mannen maken er echt een feest van! Voor 50 gasten een BBQ Buffet, helemaal af, en dat gewoon bij ons in de achtertuin!"

Joep Willems

KEK BV. - DEN BOSCH

"De bouwvak BBQ was perfect verzorgd voor onze mensen, vooral de Beer Can Chicken was super!! Absoluut voor herhaling vatbaar. Thanks Boys!"

Suze & Bas

Bruidspaar - Schaijk

"We denken nog heel vaak terug aan onze fantastische trouwdag. Het was zo'n fijne en liefdevolle dag!! Big Boys heeft daar een hele toffe, fijne, fantastische, betekenisvol en smakelijke bijdrage aan geleverd!"

Maarten Hoevenaars

Hoevento - Zeeland

"Wanneer onze gasten een échte barbecuebeleving willen, schakelen we met Big Boys. Professioneel en van de beste kwaliteit, met de standaard die wij verwachten."

Volg @bigboysgrillmasters