LOCATIES

Met onze barbecues komen we bij jou thuis. Of op jouw bedrijf. Een volledig verzorgd buffet, een compleet diner of bites van de barbecue. Alles zelf gemaakt, van verse en pure ingrediënten. En altijd volledig verzorgd: inclusief BBQ Chefs, spectaculaire buitenkeuken, aankleding en servies. En natuurlijk mag één ding wat ons betreft nooit ontbreken: aandacht.

Een BBQ kan bij iedere gelegenheid. Of je nou een klein partijtje in je achtertuin geeft, een enorm feest of alles daartussenin... Met een BBQ erbij, maak je het nog net een stukje specialer. En dat is bij ons supermakkelijk, want we komen gewoon bij je thuis. Niet zo’n grote tuin? Geen probleem, er zijn een aantal locaties waar we heel regelmatig neerstrijken met onze smokers. En daar zijn we trots op!

Big Boys Playground 

De vetste BBQ Workshopruimte in de wijde omgeving. Onze thuisbasis en thuis voor liefhebbers van koken op vuur. Welkom!

De Playground is een inspiratieplek voor Big Boys, maar vooral ook een walhalla voor iedere BBQ-fan. Van beginnende grillers tot zeer gevorderde pitmasters: wij willen onze kennis en ervaring met iedereen delen! 
 

Playground

De Noordkade Veghel

De Noordkade in Veghel is een locatie met een verhaal. De monumentale en industriële ruimtes ademen historie en bieden een uniek decor voor uiteenlopende evenementen en partijen. Een prachtig decor waar wij de gasten graag verblijden met BBQ-Food!

Meer informatie? Check de website van de Noordkade Veghel of neem contact met ons op! 

De Brabantse Hoeve

De Brabantse Hoeve is een authentieke boerderij met een modern tintje. Inclusief vergaderruimtes om inspirerend te vergaderen. Een gezellig café en een fraai terras. Ook is de Brabantse Hoeve een officiële trouwlocatie van de gemeente Uden. Al veel bruidsparen kozen ervoor om te trouwen in deze unieke sfeer. De boerderijtuin met uitzicht op grazende paarden maakt deze locatie extra bijzonder. Rust, vrijheid, gezelligheid en Brabantse gemoedelijkheid. En daar dragen wij graag aan bij. Bourgondische levensgenieters kunnen hun hart ophalen bij onze barbecues.

Meer informatie? Check de website van de Brabantse Hoeve of neem contact met ons op! 

Hartje Groen Camping

In natuurgebied De Maashorst, verstopt tussen de bomen, ligt De Boshut. Een prachtige horecalocatie in de bossen (what’s in a name?) en heel erg geschikt voor een feestje! Bruiloften, diners, lunch… Een barbecue midden in de natuur, met familie en vrienden om je heen… Beter wordt het niet! Deze locatie biedt ruimte voor een gezelschap tot 30 personen zittend of tot 60 personen staand. 

Meer informatie? Check de webiste van Hartje Groen of neem contact met ons op! 

De Ideeënfabriek 

De Ideeënfabriek in Uden is dé plek waar ondernemers elkaar inspireren met creativiteit als fundamentele bron. Vaste en flexibele werkplekken en het IdeeCafé als bruisend middelpunt. Naast dat het IdeeCafé fungeert als lunch locatie voor onze fabrikanten, is deze ruimte ook te huren voor jouw borrel of event. Met een podium, gezellige middenbar, kleurrijk meubilair, een aansluitend terras en een goede akoestiek leent deze grote ruimte zich daar perfect voor.

Meer informatie? Check de website van De Ideeënfabriek of neem contact met ons op!